Taas kotona lepäämässä. Tai no, onhan tää lepoa muutenkin mut eri tavalla. Rauhoittava viikonloppu ja hermolepoa enimmäkseen. Ei kaljoittelua, paitsi pari saunaolutta. Jeps! Kyl tää täst lähtee viel kuhan ei sitten karkaa mopo niin sanotusti käsistä kun pääsee kokonaan siviiliin. Enpä usko, et niin kyllä käy mut kaikkihan on mahdollista, jopa atomin halkaisu ja se on aika pieni se puolikas. Kuulemma.

Ramonesin Raw-videota tuossa äsken kattelin. Olen vähän pettynyt siihen, mut kylhän se menettelee. Monta hyvää biisiä ja kokonaan eikä mitään pätkiä pelkästään. Olisin itte tehny varmasti paremman mut helppohan se on täältä huudella. Enpä ole tosiaan videoita pahemmin tehny.
Joopajoo kello on kohta neljä ja saunaan pääsee kohta. Taidanpa ottaa kunnon munalöylyt kun ei oo saunomaan päässy viikkoon.

Pitäis auto varmaan hommata, joku vanha japsi sitten varmaan kun ei rahat riitä mihinkään loistokaaroihin. Ferrari ois kiva tai joku jenkki kesäautoks, vaikka Dodge-merkkinen. Syövät polttoainetta vaan aika rutkasti. Pitäis olla tosiaan hyvät liksat et pääsis kunnolla kruisaileen.

Pitäis ja pitäis, jos ja jos, niinhän se aina menee, et haaveillaan vaan ja mitään ei tapahdu. Mut jos nyt oiskin poikkeus. Taas "jos" hehhehee.

No, meitsi täs nyt lopettelee ja lähtee kohta surffaileen. Se on morot vaan sullekkin!